top_banner_turizmus_1.png top_banner_turizmus_2.png top_banner_turizmus_3.png

Hírek

Folyamatosan frissülő híreinkről olvashatnak itt, a turizmussal, gyülekezeti élettel, újdonságokkal és rendezvényeinkkel kapcsolatosan.

A Tiszáninneni Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának Közleménye

FIGYELEM! RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

"A Tiszáninneni Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának Közleménye

Mivel egyre több megkeresés érkezik hozzánk a különböző fórumokon megjelenő, a reformáció 500 éves évfordulójához kapcsolt biblianyomtatási felhívással kapcsolatban, a félreértések elkerülése végett a Tiszáninneni Református Egyházkerület Püspöki Hivatala az alábbi közleményt adja ki:
A Tiszáninneni Református Egyházkerület határozottan kijelenti, hogy a területén működő református egyházi szervezeteknek és intézményeknek nincs kapcsolatuk sem a Vizsolyi Biblianyomtató Műhellyel, sem annak felhívásában napvilágot látott biblia-kiadási tervvel. Abban semmilyen módon nem vesznek részt, és nem is kívánnak közreműködni a szakmailag rendkívül aggályos terv megvalósításában a jövőben sem.

Bővebben...

Elismerő kitüntetésben részesült a Vizsolyi Református Gyülekezet a Hungarikum bizottságtól!

Örömmel értesítjük a kedves látogatóinkat és támogatóinkat, hogy elismerő kitüntetésben részesült a Vizsolyi Református Gyülekezet. 

Bővebben...

Emléklap a Vizsolyi Biblia 425. évfordulójára

 

Bővebben...

Megnyílik a Mantskovit Bálint nyomdatörténeti múzeum!

 

Bővebben...

Köszönet az adományért

A vizsolyi református gyülekezet ezúton mond köszönetet Hobok Balázs budapesti lakosnak, aki hallván gyermekmissziós munkánkról, támogatásával segítette kezdeményezésünket, két jó állapotban lévő számítógéppel.

Bővebben...


Kövessen bennünket Facebookon is: